Categories Filmek We Live In Time

‘We Live In Time’ filmszerep

Miután vasárnap együtt mutatkoztak be az Oscar-gálán, az Oscar-díjra jelölt Florence Pugh és Andrew Garfield most közös projektben  láthatjuk majd őket.  A Deadline forrásai szerint még mindketten tárgyalnak a StudioCanal ‘We Live In Time’ című filmjének szerepléséről. A filmet John Crowley rendezi, a forgatókönyvet pedig Nick Payne írja. Leah Clarke, Adam Ackland és Guy Heeley lesznek producerek, Benedict Cumberbatch pedig executive producer lesz.

A cselekmény részleteit titkolják, azon kívül, hogy vicces, mélyen megindító és magával ragadó szerelmi történetként írják le. Amint  függőben lévő ügyletek lezárulnak, a tervek szerint még ebben az évben leforgatják.  A tervek szerint a „vicces, megindító és magával ragadó” szerelmi történetének premierjére 2024-ben számíthatunk.

A ‘We Live In Time’ felkerült Pugh amúgy is elfoglalt programjába egy év után, amikor számos filmben szerepelt, köztük a Netflix ‘The Wonder’ című filmjében. Legközelebb az ‘A Good Person’ drámában láthatjuk, ezen a nyáron pedig Christopher Nolan ‘Oppenheimer’-jében, novemberben pedig a ‘Dune’ második részében is feltűnik.  Forgatási ütemtervében a következő a Marvel Studios ‘Thunderbolts’ című filmje, amelyben újra Jelena Belova szerepében láthatjuk.

Garfield bemutatkozik az FX limitált sorozatban, az ‘Under the Banner of Heaven’-ben, amivel Emmy- és SAG-díjra jelölték. Ezt megelőzően Oscar-jelölést kapott Jonathan Larson megformálásáért a ‘Tick…Tick…Boom’-ban! Nemrég megismételte Peter Parker szerepét is a ‘Spider-Man: No Way Home’ című filmben.

Leginkább az Oscar-díjra jelölt ‘Brooklyn’ című drámán végzett munkáiról ismert, Crowley legutóbb a BBC ‘Life After Life’ című sorozatában dolgozott, ahol főrendezőként dolgozott. Pugh-t a CAA és a Brillstein Entertainment Partners képviseli. Garfieldet a CAA, Gordon and French képviseli. Crowleyt a WME és a Casarotto Ramsay & Associates képviseli.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük