Kapcsolata Zack Braffel

Florence Pugh és Zach Braff arra törekedett, hogy titokban tartsák szakításukat. Kenvencünk a Harper’s Bazaar 2022. szeptemberi számának címlapsztorijában elárulta, hogy ő és Braff csendben külön utakon jártak, remélve, hogy titokban marad a szakítás, hogy elkerüljék az online kommentárokat. Az előző bejegyzésben lefordított interjúban is olvashattok erről de külön bejegyzésben is szerettem volna megírni. Valamint a kapcsolatukról bővebben olvashattok a bejegyzés további részében. A kezdetektől a végéig.

“Megpróbáltuk ezt az elválást a világ tudta nélkül megvalósítani, mert ez egy olyan kapcsolat volt, amelyről mindenkinek megvan a véleménye” – mondta Pugh. “Csak úgy éreztük, hogy az ilyesmi valóban hasznunkra válik, ha nem emberek milliói mondanák el, mennyire boldogok, hogy nem vagyunk együtt. Így hát megtettük.” “Automatikusan görcsös a torkom, amikor erről beszélek.”

– tette hozzá. Pugh azt is elmondta a Harper’s Bazaarnak, hogy hírességként nem foglalkozik személyes életével.

„Amikor úgy érzem, hogy ezt a határvonalat átlépték az életemben, legyen szó magánjellegű pillanatokról paparazzikról, vagy nem is igazi pillanatokról, vagy pletykacsatornákról, amelyek arra ösztönzik a nyilvánosságot, hogy osszák meg az utcán sétáló híres emberek privát pillanatait, szerintem ez hihetetlenül rossz” – mondja. „Nem hiszem, hogy az embereknek életük minden területére figyelni kellene, és írni kellene róluk, csak azért, mert ez a munkájuk. Nem iratkoztunk fel valóságshow-ra.”

2018 őszén Braff elkezdte kedvelni Pugh fotóit az Instagramon. Körülbelül ez lehetett az az idő, amikor a 2019-es In The Time It Takes to Get There című rövidfilmjében szerepet játszott.

A párost először 2019 áprilisában látták együtt amikor április elején megjelent az In The Time It Takes to Get There. Az Adobe Cloud számára készült projektben egy tervpályázat győztesének ötlete alapján Pugh egy 19. századi influencert alakít. Alicia Silverstone (Clueless) mellett játszik, aki a fiatal mogulnak dolgozik.

Április 12-én Pugh-t és Braffot látták, amint kézen fogva sétálnak New Yorkban. A kapcsolat azután jött létre, hogy Braff 2014-ben szakított Taylor Bagley modellel, öt év randevúzást követően.

2019. júniusában Braff megosztott egy fotót magáról és Toby Sebastian zenészről, aki a Trónok harcában is szerepelt aki nem mellesleg Pugh bátyja is. „#cheers #🇬🇧” – írta a szelfihez, amelyen a pohár borral pózolnak a kamerába.

2019. októberében Pugh debütálása Braff hírfolyamában meglehetősen hangulatos volt. Látható volt egy csoportképen, melynek felirata: “Emberek, akiket szeretek”. Az Emmy-díjas Julia Garner így kommentálta a bejegyzést: “Imádom @florencepugh-t is!!!! Ugyanebben a hónapban a Page Six megörökítette őket a Whole Foods hollywoodi futamán. Egy forrás azt mondta a portálnak: “Nagyon világos volt számomra, hogy ők egy pár.”

2019. novemberében debütáltak az instán mint egy pár. Braff posztjában egy Disneylandbe látogató csoporttal voltak láthatóak. Pugh és Braff november 5-én a Marriage Story Los Angeles-i premierjén is megjelent, bár nem fotózták őket együtt.

2019. december Braff és Pugh külön-külön vettek részt Little Women című filmjének NYC-i premierjén, így ismét megfosztottak tőlünk egy hivatalos közös vörös szőnyeges megjelenést.

December 28-án Pugh megajándékozta a világot egy késői karácsonyi ajándékkal: kapcsolat megerősítését és visszatapsolását. “Első boxkiállás, Matzo Ball leves. #curingjetlag101” – írta a fotójához, amelyen egy Los Angeles-i csemegebolt előtt pózol. Braff a hercegnő hangulatjellel reagált a fotóra. Egy hozzászóló Braff hangulatjelére így válaszolt: “44 éves vagy.” Az akkor 23 éves Pugh így válaszolt: “És mégis megkapta👌🏽”.

2020. Január 11-én az emberek észrevették a párost, akik egy randevúra érkeztek a San Vicente Bungalowsba, egy privát társasági klubba Los Angelesben. Néhány nappal később Pugh-t jelölték a legjobb női mellékszereplő díjára a 2020-as Oscar-gálán. Úgy tűnt, Braff jelentős szerepet játszott a nap folyamán. Két fotót tett közzé, amelyeken az ágyban értesült a jelölésről, ahol úgy tűnik, nincs ruhája. Sokan azt feltételezték, hogy Braff készítette a képeket. Később Braff az Instagram Story-jában tett közzé egy fotót Pughról, amint a haját és a sminkjét készíti, és a következő felirattal látta el: “Szent szar!”

2020 február 9-én a szüleivel együtt részt vett az Oscar-gálán. Barff ezúttal sem debütált a vörös szőnyegen, dokumentálta a színésznő díjátadó előtti rituáléit az Instagram sztoriban.

2020. április A rajongók észrevették, hogy Pugh és Braff úgy tűnt, hogy együtt nevelnek egy kutyát a koronavírus-karantén idején. Április 2-án mindketten egy Billie nevű kiskutyáról tettek közzé bejegyzést, és a Los Angeles-i székhelyű Labelle Foundation nevű állatvédő szervezetet is elismerték.

Április 9-én Braff egy bejegyzésben megerősítette, hogy ő és Pugh hivatalosan is örökbe fogadták Billie-t. Braff születésnapján Pugh hivatalossá tette kapcsolatukat az Instagramon. Megosztotta az első fotót egyedül az Instagramján, mióta randevúztak. Feliratában ezt írta neki: “Ma szélesebben fogunk mosolyogni, mint amennyire szürkék a felhők. Április 6., és keményen ünnepelünk! Boldog születésnapot kívánok, üdvözöljük ezt a különleges embert. Emeld fel a buborékokat, és mozdulj!”

Ugyanolyan gyorsan, amikor a párkapcsolatuk hivatalossá vált, Pugh letiltotta a hozzászólásokat a bejegyzéshez, és megosztott egy 4 perces videót, amely megvédte a kapcsolatát Braffal. „24 éves vagyok” – mondta. “Nincs szükségem arra, hogy megmondd, kit kell és kit nem szabad szeretnem. És soha életemben nem mondanám senkinek, kit szerethet és kit nem. ” Ariana Grande volt az egyik nagy horderejű híresség, aki nyilvánosan támogatta Pugh kijelentését. “A gyűlölködőnek lenni nem divatos” egy új tetoválás a mellkasomra. Ó, nagyon szeretlek és nagyra értékellek” – kommentálta Grande a bejegyzést. A videót megosztotta az Instagram Story-jával is, és ezt írta: “Gyönyörűen megfogalmazva és mélyen értékelve. Az élet különleges, személyes dolgok megosztása, amelyek boldoggá tesznek az interneten, valóban traumatikus lehet. Tudom, hogy egy lépést visszaléptem ettől. védjem a szeretteimet és magamat, de csak meg akartam osztani, és tudatni veled, milyen tökéletesen fejezted ki ezt, és mennyire nagyra értékeled ezt @florencepugh.” – VIDEÓ MEGTEKINTÉSE

2020. májusában Flo az ELLE UK címlaplánya lett és a magazinban beszélt Braff korkülönbségéről és kapcsolatáról. Azt mondta, hogy a trollok tapsolása és a románc védelme “szükséges”, “mert az embereknek észre kell venniük, hogy ez bántó. Jogom van bárkivel lógni, vele lenni és elmenni, akivel csak akarok.” Pugh azzal a gondolattal is foglalkozott, hogy az embereknek joguk van tudni a személyes életéről. “Színész vagyok, mert szeretek színészkedni, és nem bánom, ha az emberek nézik a dolgaimat, de az embereknek nincs joguk felvilágosítást adni a magánéletemről” – mondta a portálnak. “Tudom, hogy a reflektorfényben való tartózkodás része az, hogy az emberek megsérthetik a magánéletedet, és véleményt alkothatnak róla, de furcsa, hogy a normális emberek olyan gyűlöletet és véleményt tanúsíthatnak az életem egy részében, amit nem teszek ki Különös oldala a hírnévnek, hogy emberek ezrei szétszakíthatnak, még akkor is, ha ezt a darabot nem te tetted oda. Hozzászólását a következőképpen zárta: „Nem akarok beszélni róla, mert nem ezt akarom kiemelni, de az a véleményem, hogy nem furcsa, hogy egy idegen teljesen szétszakíthatja valaki kapcsolatát, és megengedett?”

2020. júliusában Braff megosztott egy fotót Pughról a filmben, amely összehozta őket. „Fénykép abból a rövidfilmből, amelyet @aliciasilverstone-nal és @florencepugh-val írtam és rendeztem, a legendás @mauro_fiore_ Link az életrajzomban ⬆️” – írta a kép alá.

2020. szeptemberében Pugh megtisztelte a néhai Broadway-színész, Nick Cordero születésnapját szeptember 17-én. Cordero, aki júliusban halt meg a COVID-19 szövődményei következtében, Braff közeli barátja volt. Több fotót is megosztott magáról Corderóval, köztük egy olyant is, amelyen Braffal és Corderóval ölelkezett a kanapén.
2021. januárja új év kezdete, egy ritka Instagram-tisztelgést jelentett Brafftól Pughig. 25. születésnapja tiszteletére számos fotót osztott meg Pugh-ról, és ezt írta: “Boldog születésnapot a legszórakoztatóbb embernek, akivel valaha találkoztam. Boldognak éreztem volna magam, ha egy éjszakán át veled mosolyoghattam. El sem hiszem, hogy minden nap kuncoghatok veled. Milyen öröm téged ismerni. Micsoda ajándék volt a világnak, hogy megszülettél.” Pugh megosztotta Braff bejegyzését az Instagram Story-jában, egyetlen szív hangulatjellel feliratozva.

2021. áprilisában Braff születésnapjára Pugh szívből jövő Instagram-bejegyést osztott meg. A bejegyzés ritka bepillantást engedett kapcsolatukba, több mint egy éve a koronavírus-járványba.

2021. júniusában az ELLE UK júniusi címlapsztorijában Pugh közvetve érintette Braffal való kapcsolatát és azt a tényt, hogy az emberek kritizálják a színészhez képest 21 éves korkülönbséget. „Jogom van lógni, és bárkivel együtt lenni, akivel csak akarok” – mondta a magazinnak. „Mindig is nagyon bizarrnak találtam ezt a részét annak, amit az emberek csinálnak. Színész vagyok, mert szeretek színészkedni, és nem bánom, ha az emberek nézik a dolgaimat, de az embereknek nincs joguk kioktatni a magánéletemre. A The Sunday Timesnak adott interjújában Pugh arról beszélt, amit a kritikusaival kapcsolatban megfigyelt. „Azt hiszem, zavarja az embereket, hogy nem az, akire számítottak” – mondta. „De ez az én életem, és nem teszek semmit azért, hogy az emberek kedvében járjak, vagy hogy jobb címet vagy sztorit csináljak belőle. Én is ember akarok lenni!” Kibővítette: „Annyira furcsa számomra, hogy felmegyek valakinek az oldalára, és beleszarok” – mondta a trollokra utalva. „Nem az a természetem, hogy elmenjek és zsarnokoskodjak a zaklatás kedvéért. Furcsa dolog, hogy a közösségi médiában az elmúlt tíz évben rendben voltunk. A helyzet az, hogy az emberek azt akarják, hogy az Instagram szebb hely legyen, szép dolgokat akarnak látni. Inspirációt akarnak kapni, és boldogok akarnak lenni. Nem bánom, hogy nem kedvelsz, ez teljesen rendben van. Ebben az esetben ne kövess engem.”

2021. júliusában a Black Widow megjelenése után Braff az Instagram oldalán megosztott egy egyedi ajándékot, amelyet Pughnak adott Natasha Romanoff kishúga, Jelena Belova szerepe tiszteletére. Látogassa meg a “Black Widow” című filmet ezen a hétvégén, és nézze meg a @florencepugh megmenteni a világot című filmet! Ezt a festményt @philnoto legendás festőtől és képregényművésztől rendeltem meg. (az orosz azt mondja, hogy „özvegy”)” – írta Braff a bejegyzéshez. Az egyedülálló festmény Yelenáról – látszólag a következő Fekete Özvegyről – teljes jelmezben, kedvenc mellényét viseli és két fegyvert tart a kezében.

2022. január 3-án Pugh 26. születésnapja alkalmából, Braff őszinte tisztelgést tett közzé az Instagram Story-ban, amelyben ritka pillantást vet a kapcsolatukra és arra, hogy mit gondol róla. „Boldog születésnapot ennek a gyönyörű emberi lénynek. Olyan szerencsés vagyok, hogy ismerlek. És a világ olyan szerencsés, hogy tanúja lehet hihetetlen tehetségének. @florencepugh.”

2022. áprilisában Pugh azzal ünnepelte Braff 47. születésnapját, hogy megosztotta az őt ünneplő Instagram-sztorit. „Boldog születésnapot Zachary” – írta, és három fotót tett közzé Braffról a kutyájukkal.

2022. augusztus 16-án a Harper’s Bazaarnak adott interjújában Pugh elárulta, hogy ő és Braff csendesen szakítottak 2022 elején. Azt nem árulta el, hogy pontosan mikor vetettek véget a románcnak.