Categories Képek Megjelenések Video

Harris Reed fashion show

Február 16-án részt vett Harris Reed divatbemutatóján, amelyen a tervező egyik ruháját viselte. A fekete szinű platform csizmája is Harris Reed tervezés.  Ékszerei amivel kiegésziette kinézetét Missoma x Harris Reed  és Maria Tash tervezésűek.

Florence  nagy robajjal debütált a kifutón  egy csillogó harlekinruhában nyitotta meg Harris Reed 2023-as őszi show-ját, amelyhez fekete fűző és hatalmas halo-szerű fejdísz is tartozott. Miközben a kifutón sétált, egy erőteljes monológot szavalt el, amelyet Reed írt.

„A ruházatnak átalakító ereje van, akár egy színész, akár egy előadó számára az élet színpadán. Az öltözködés művészete lehetővé teszi számunkra, hogy kifejezzük, kik is vagyunk valójában, biztonságos teret teremtve az időnként ítélkező világban való lakozáshoz. A jelmezeink megváltoztathatják azt, hogy kinek akarnak látni minket, és kinek milyen sorsa van. Arra hívlak benneteket, hogy öleljtek fel az életet és flittereit, mert… Az egész világ egy színpad.”

Reed egy Instagram-bejegyzésben fejezte ki háláját Pugh-nak, amelyben azt mondta: „Tényleg nincsenek szavak, hogy kifejezzem hálámat neked, @florencepugh, amiért megnyitott egy műsort, és kimondta azokat a szavakat, amelyeket azóta kiabálok az ürességbe, amióta emlékszem, mennyire fontos az öltözködés.”

A londoni Tate Modern Turbine Hallban tartott Reed legújabb kollekcióját Williams Shakespeare „As You Like It” című műve ihlette. Pugh lebilincselő együttese mellett más modellek is aranyozott megjelenést viseltek, gazdag arany-, ezüst- és metálfényekkel. Számos más egyedi sapka és fejdísz is látható volt a show során. Egy másik Instagram-bejegyzésben a divattervező egy mókás tényt osztott meg: a kollekció összes arany laméját régi színházi függönyökből szerezték be.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük